www.Yulefeest.nl www.Yulefeest.nl

Open Yule viering in Eindhoven

De datum voor de Yule viering in 2019 is nog niet bekend.

De locatie

Openbaar vervoer:  

Vanaf station Eindhoven neem je bus 6 richting Nuenen.
Bij de bushalte aan de Van Oldenbarneveltlaan stap je uit (steek de straat waar de bushalte is niet over) en loop je de straat vlak voor de bushalte in (Koudenhovenseweg Zuid) richting de wasvenboerderij (Celebeslaan 30, 5641 AG Eindhoven)  aan je rechterkant (richting woonwijk).
Links naast de Wasvenboerderij loopt een fietspad richting het park en zie op een gegeven moment aan je linkerhand een woonwijkje en aan je rechterhand een parkje. Je komt een ingang aan je rechterhand tegen.

Ook bus 5 rijd vanaf station Eindhoven
naar ´t Hofke via Rembrandtplein.
Uitstappen bij de halte Hageheldlaan.
Loop via ´t Hofke naar de Tongelresestraat
en ga dan rechtsaf de Ceramlaan in.
Zie verder hieronder.

Auto:  

Je kan gratis parkeren aan de Ceramlaan. Wanneer je de Ceramlaan verder inloopt zie je bij het begin van het park een watertje en rechts een fietspad. Wanneer je dat fietspad volgt loop je vanzelf richting de locatie, je kan het eerste pad links het parkje in nemen, dan zie je het vanzelf.
Vanaf het fietspad zie je vanaf de Ceramlaan bij de eerste afslag links het park in een veldje met een grote oude boom met een plateau, op dat veld zullen we dit jaarfeest gaan vieren.We starten rond 13:00 uur met een openingsritueel, dan de viering, afsluitingsritueel en een potluck maaltijd, neem niet teveel mee, voor ongeveer 2 of 3 personen is meer dan genoeg. Denk ook aan iets om te drinken (Bijv. thermoskan met thee of koffie). Neem SVP geen alcoholhoudende dranken mee.

Wanneer je kleine spulletjes hebt waar je van af wilt (kandelaartjes, belletje, olie brandertje, enz. enz.) neem die dan mee voor op de cadeau tafel. Iedereen kan dan uitzoeken wat die leuk vindt en meenemen. Wat overblijft gaat naar de kringloop.

De viering is op gras, wanneer je wilt zitten neem dan een dekentje of een klapstoeltje mee. Mensen die een drum of sjamanendrum hebben worden uitgenodigd deze mee te nemen.
Je kan iets meenemen voor op het altaar (steen, amulet, enz.) en dit na afloop opgeladen met de energie van de viering weer meenemen.

Aanmelden kan met onderstaand formuliertje, bij het bericht kan je aangeven met hoeveel mensen je komt en of dat je eventueel een activiteit wilt doen als onderdeel van de viering.

Huisregels en kosten
     
  • Geen alcohol & drugs.
  • Niet roken tijdens rituele gedeelten (er is tussendoor gelegendheid om even ergens te roken)

Het jaarfeest is gratis toegankelijk en voor iedereen open.
We maken voor ieder jaarfeest weer kosten (het toilet, de partytent, hout voor het vuur, brandblussers, opslag en transport, enz.) en we stellen een vrijwillige bijdrage in de kosten zeer op prijs. Te denken valt aan bijvoorbeeld een bedrag tot maximaal € 10,-.
Je kan je vrijwillige bijdrage in de kosten voor- of na afloop van de viering doneren.

Je kan nog op het laatste moment besluiten om te komen, hoewel van te voren aanmelden wel prettig is zodat we een beetje een inschatting kunnen maken.


Martin Roek     

Naam *
Email *
Bericht *

* zijn verplichte velden.

     Wat is uitkomst van deze som  (anti spam vraag):
3 + 1 = ?