www.Yulefeest.nl www.Yulefeest.nl

Informatie

De onderwerpen op deze site kan je bespreken op de aan deze website gekoppelde Facebook groep rond de acht jaarfeesten.Copyright Left

Copyright en verwijzingen


Er zit geen copyright op de op deze website gepubliceerde teksten, je mag de inhoud dus kopieëren volgens de Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Licensie.
Dit betekent in het kort dat je de teksten van deze website mag kopieëren, veranderen, aanpassen en verspreiden voor eigen gebruik.
Dat mag voor iets niet-commercieëls maar ook voor iets commercieëls zijn.
De enige voorwaarde die eraan verbonden is, is dat het uiteindelijke product een vergelijkbare Copyright-Left licencie heeft als het orginele werk en dat je verwijst naar het orginele werk.
Je kan de meer uitgebreide condities nalezen op de Creative Commons website: Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland Licensie

Als je teksten van deze website gebruikt hebt, kan je naar deze website verwijzen met een eenvoudige tekstlink.
Bijvoorbeeld:  Tekst: www.Yulefeest.nl
of: Tekst deels overgenomen van www.Yulefeest.nl

Als je het leuk vindt, kan je ook een banner bij de link opnemen.
Hiervoor kan je de banners op deze pagina gebruiken.

Donaties


Het online houden en bijhouden van Yulefeest.nl en Heidensweb.nl en de hieraan gekoppelde websites kost natuurlijk geld. Ik heb Heidensweb.nl kwalitatief goed voor een redelijke prijs gehost bij www.hosting2go.nl en de andere domeinnamen zoals Yulefeest.nl heb ik ondergebracht bij www.domeinstad.nl waarbij ik de site van Yulefeest.nl ondergebracht heb bij Heidensweb.nl als subdomain yule.heidensweb.nl.
Ook spendeer ik geld aan research voor de betreffende websites ondergebracht bij Heidensweb.nl.
Dat vindt ik allemaal prima en leuk om te doen en van mijn salarisje te betalen (ik werk part-time als verpleegkundige). Ik heb geen reclame op deze websites en de reclame die ik soms wel maak voor bepaalde site's of shops is gratis, want ik vindt de betreffende site of shop leuk en wil niet vastzitten aan zakelijke overeenkomsten.
Donaties zijn dus welkom, hoe klein dan ook...

MartinDe onderwerpen op deze site kan je bespreken op de aan deze website gekoppelde Facebook groep rond de acht jaarfeesten.Copyright Left